Human Knowledge + Machine Precision

Real-time analyses, gewasbeheer op afstand, steun aan telers.
Jouw ogen in de kas.

ecoation and Biobest

Het IPM dream team in jouw kas

Met een gezamenlijk geloof in de kracht van Mens + Machine helpen Biobest & ecoation telers groeien. De kracht ligt in de operationele visibiliteit en gedigitaliseerde IPM workflow van het ecoation platform gecombineerd met de Biobest expertise op vlak van biologische bestrijding en advies. Deze samenwerking verkort de tijd tussen detectie van een probleem en de werkelijke actie en brengt zo een geoptimaliseerd IPM-programma tot bij de teler.

Geweldige Features.

Real-time analyses, gewasbeheer op afstand, steun aan telers.

REAL-TIME WAARSCHUWINGEN

Het locatiebewuste OKO-platform maakt het mogelijk de operator in real-time te waarschuwen, problemen accuraat te registreren en op te volgen zones te markeren.

360 VIRTUELE WANDELING

8K visibiliteit van elke rij en elke paal. Van gewasinspectie op afstand tot externe consultatie, je kan op meer dan één plaats tegelijk zijn.

DASHBOARD & RAPPORTEN

Krachtig en intuïtief. Het ecoation dashboard doorbreekt datavervuiling en levert belangrijke informatie en waarschuwingen aan de teler.

Waarom ecoation inzetten voor IPM in jouw kas?

 • Alle gegevens gedigitaliseerd
  Geef scouting observaties onmiddellijk in via het ecoation OKO LCD-scherm en win tijd.
 • Baanbrekende analyses
  Krijg inzichten en risicovoorspellingen via web en mobiele app en profiteer van gepersonaliseerde aanbevelingen van ecoation en Biobest experts gebaseerd op data uit jouw kas.
 • Verhoog je scouting-efficiëntie
  Live waarschuwingen tonen scouts verhoogd risico op plagen en ziekten wanneer ze door de rij rijden. Dit maakt het mogelijk om ter plaatse hun taken te kunnen bevestigen en toewijzen.
 • Bespaar dankzij data
  Analysesystemen gebruiken de OKO-data om jouw IPM-programma te beoordelen en mogelijke kostverlagende maatregelen te identificeren.
Download onze IPM-succesverhalen
ecoation robot

De voordelen

Efficiënt gewasbehandelingsprogramma.
Pluk de vruchten van snelle communicatie van nieuwe IPM-risico's en een geoptimaliseerde behandeling met nuttigen.

Historische data van plagen en ziekten.
Gedigitaliseerde scouting data ondersteunen de opbouw van een accurate database die historische data rond gewasgezondheid bevat, gaande van plaagdruk tot ziekte-detectie.

Beter advies door meer visibiliteit.
Geniet optimaal van persoonlijk advies door toegang tot plaagdruk analyses en evolutie van nuttigen te delen met je Biobest adviseur.

Wil je graag meer weten?

Laat je gegevens achter en een van onze adviseurs neemt contact met je op.